Bye Bye 2020! Hello 2021

2020 wat een jaar ben jij geweest 🙃


Ik ben dit merk begonnen omdat ik mensen positiviteit en een glimlach wilde brengen. Ik weet nog toen ik opgroeide dat mijn moeder voor elk moment een thee had, en dat gaf me altijd een goed gevoel.

Dit is nu nog relevanter.
2020 was een uitdaging, en ik ben blij dat die achter ons ligt, maar ik heb ook veel gewonnen.
Ik moest mijn bedrijf heroverwegen, om het te redden en om te schakelen van B2B naar B2C - @hub.brussels is een belangrijke speler in de hulp die ik kreeg om dit te bereiken. @natasacvjetkovic is ook een MAJOR speler in het tot leven brengen van mijn visie.

Verschillende lokale merken benaderden me, en/of lieten me deel uitmaken van hun concept. Ik kwam terecht bij enkele fantastische merken zoals @kaki.cakebar , @chezalfred.bxl, @efarmz.be, @canapeapero, @beautifood.brussels, @cafedelapressebxl, @thewildlab. be, @magasingeneral_, @contaynor, @tak_aplantbasedlifestyle en @vegasme_brussels, om er maar een paar op te noemen.
Bedrijven stapten op me over voor hun thee, zoals @maisondelaposte en gaven hun werknemers een cadeau.

Er zijn fantastische samenwerkingen tot stand gekomen, zoals met @wideawakebrussels, @cup28. bx, @mayanachocoladebar, @librairie_filigranes, @thebelgianchocolatemakers, @eatdessertfirstbylaura en @mindcollectivebrussels !
En natuurlijk heb ik er een aantal fantastische b2c-klanten bijgekregen die Madn77 hebben geholpen enorm te groeien.
Dus als 2020 zoveel liefde en steun heeft gebracht, kijk ik uit naar 2021! Kom maar op, we zijn er klaar voor 💪🏽💪🏼

Iedereen bedankt.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd