Black Lives DO matter

Ik ben een moeder van 2 bi-raciale kinderen. Ik ben bruin. Mijn man is blank. In ons huishouden, ben ik moeder, en hij is vader. Met onze vrienden, zijn we onze namen. Niet de kleur van onze huid.

Ik ben ziek van wat er is gebeurd. Ik ben bedroefd dat ik mijn ogen niet eerder heb geopend. Het spijt me heel erg George Floyd en de velen, velen voor jou, voor al dit onrecht. Ik zal niet meer zwijgen. Ik zal dit niet meer negeren. JOUW LEVEN DOET ER WEL DEGELIJK TOE. 

De komende dagen zullen we niet actief posten op social media, want iets posten om ons merk te promoten, voelt niet goed. Ik wil dat gerechtigheid geschiedt. 

Wij staan achter u.

Het spijt ons dat dit is gebeurd.

Zwarte levens doen ertoe

#blackouttuesday

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd